намери своята оферта

Добре Дошли

Добре дошли в Блог-а на сайта www.deep-purple.dir.bg тук ще се опитаме да създадем една онлайн медия на самия сайт.Приятно прекарване

реклама

Deep Purple in Rock

Deep Purple in Rock
Deep Purple in Rock

четвъртък, 25 октомври 2007 г.

Откъс от Книгата на Иън Гилън


"Всеки миг от моя живот е интересен за мен. Дадох всичко от себе си, за да намеря и опиша интригуващи случки, които биха били интересни за Вас.

Аз, най-вече известен като певец на Deep Purple – групата, на която бях фронтмен на малката сцена в The Speakeasy (10 юли 1969) и с която нашият нов албум „Abandon” е издаден 30 години по-късно. Знам че не бих бил такъв, какъвто съм сега, нито пък да срещна всички тези готини хора през годините и с другите групи, с които съм работил заедно – The Javelins, Episode Six, Black Sabbath и Gillan. Тази книга е посветена на всеки един от тях, на моите фенове и на рокендрола!"

През 1970 г. Deep Purple се появиха на британската рок сцена с техния хит "Black Night" и успешния им албум "Deep Purple in Rock". Това е автобиографията на вокала им Иън Гилан. В книгата той разказва за живота си и за бандата, която превръща в легенда. Истории за проблеми и насилие, за безбройните им фенки и непрекъснати купони, за наркотици и алкохол, и как всичко това разрушава групата. Книгата подробно проследява кариерата на Гилан от неговото детство и ранните дни с групи като Episode Six и The Javelins. Постига международна известност с емблематичните песни „Smoke on the Water” и "Child in Time". Неговият необикновен живот продължава с Black Sabbath и Тhe Gillan band, с които прави турнета по целия свят и същевременно създава албуми и сингли, които се продават с голям успех.

Няма коментари: